CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Friday, January 07, 2011

Saman..Jangan Tak Saman

Ni nak bagi cadangan kepada sesiapa yang dah terkena ngan Razak Catering ni, bleh pi ke Tribunal Pengguna cawangan Melaka di alamat berikut:

MELAKA

Ketua Seksyen,
Tribunal Tuntutan Pengguna Malaysia,
Pejabat Perdagangan Dalam Negeri,
Koperasi dan Kepenggunaan Melaka,
Aras 6, Wisma Persekutuan,
Jalan MITC, Hang Tuah Jaya,
75450, MELAKA.

TEL: 06-234 5827 / 234 5865

FAX: 06-234 5833

KS : SAMUEL MUT JOHN BRODY

samuel@kpdnkk.gov.my

Kalau ada gambar2 or video masa majlis tu lagi bagus. Tak pun bleh sediakan senarai saksi untuk defend case. Result dia - tak tau la kalau si Razak ni bayar balik duit ke tidak....tapi at least takde lagi para pengantin di luar sana yang mengalirkan air mata syahdu or mak ayah pengantin yang lari masuk ke rumah sebab malu.

2 comments:

theotheraj said...

samanea saman?

Anonymous said...

saman2~~razak katering~ddk padang temu~rumah bertentang kedai runcit~takziah pd yg terkena~