CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Monday, January 17, 2011

Bye2 Adik Hafis

Jumaat lepas, ada sorang budak ofis aku quit keje. Sebabnya aku kurang tau, nak ke mana lepas ni pun aku kurang tau. Apa aku tau pun, aku tak tau. Haha.


Anyway, adik ni (yer, adik sangat2 la....muda 10 tahun aku rasa) masa memula masuk keje sangat pemalu. Tempat duduk satu row ngan aku tapi jauh sket. Ntah camne, tetiba dia pindah tempat dok sebelah aku lak. Muahahahaa...silap la. Asyik la kena buli ngan aku. Tapi adik ni baik, kalau nak pi carik makanan kat kedai bawah, mesti tanya aku nak tapau apa2 tak. Kalau aku period ke apa, dia pun sesama cuak kalau aku dah nak kehabisan 'pampers'. Hahahaha.


So sedikit sebanyak, bila aku dapat tau dia nak berenti keje, aku sedih gak la. Ye ah...lepas ni sapa nak layan aku kalau tetiba aku haus ke, lapar ke...sapa nak belikan aku makanan?!! Sapa?!!


Eh, emotional lak. Takpe, layan gambar. Ni ambik masa kitaorang buat jamuan makan2 sempena dia nak belah. Part cake tu aku tak tahan, sungguh obscene. Siap tukang buat cake tu bleh betul2kan t*t*k minah tu sebab konon kurang push up. Sabar je la. Tapi sedap kek ni, aku jugak yang tukang pelahap banyak.

Ni gambar aku ngan adik empunya kek. Ni namanya pelukan seorang kakak yer. Takde niat lain. Jangan nak start ngumpat aku lak.

Bye Hafis!! Take care and good luck!!

8 comments:

theotheraj said...

ko memang nak amik kesempatan. takyah sebut pun takpe.

hahaha

Along said...

TOAJ: Woit!! Orang yg kena peluk ngan aku yg rasa honoured ok. Hahahaha...

liza said...

haha aku baru nak start ngumpat :))

Along said...
This comment has been removed by the author.
Along said...

Liza: Takpe..nanti banyak pahala aku...:P. Hehehe

NORA ANSHAR said...

alahhh... ngaku je la ko tengah on cougar mode wakakakkaka...

nadya.s said...

along, saper buat kek? illa & poek ke?

Along said...

Nora: Ala..adik hafis tu punya innocent, tak sanggup aku nak ratah ala cougar!! Hahahaha..I'm saving my cougerness for Zac Efron...muahahahha.

Nad: Yep, Ila and Poek...lupa nak letak link.