CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Wednesday, August 25, 2010

Bulan Puasa Pun Ada Jugak Buat Keje Macam Ni Ke?

Kekadang aku suka pi check akunya stats blog ni, especially tengok apa terms org gooogle sampai terjumpa blog aku.

Tapi kali ni macam aku tak puas hati sket.
Blog Bangang??!! Aku tau la blog aku tak seglamer mana, tapi takde la tahap bangang. Ke...sebab aku tulis perkataan Bangang tu besar2 dalam entri aku pasal mekanik bodoh tu? Maybe la kot...pikir baik..pikir baik.

Lagi satu..."aku ambik laki orang". Isy, isy, isy...punya banyak laki kat dunia ni, awat hang pi ambik laki orang? Hang tak kesian kah kat anak bini mamat tu? Kalau hang punya laki kena ambik, camne hang rasa? Mesti keciwa kan? Mesti marah kan? Bulan puasa ni dik..takyah pi dating2 ngan laki orang (dengar tu Jet!!)...banyakkan solat dan amalan mulia yang lain. Sekian.

6 comments:

jojetjojet said...

ahahaha aku nih takyah ko nasihat jgn kuar ngedate ngan laki org.. kalo aku terjumpa laki org yg gatal lebey aku tempeleng je..

Elf said...

Hahaha, my blog plak, pernah keluar sekali, orang cari "kopek besar"*konghasam tol*. Sekali tengok link , dia pergi ke entry "kopek bawang besar" gitu. Entry masak-memasak.

Merepek-repek betul search cenggitu.

J.A.D said...

aku musykil le apsal org nak cari blog bangang ek?

theotheraj said...

ada ciri2 ke?

Along said...

Jojet: hahahha..aku saja je nak kenakan ko..ko kan hidup dalam sinetron!

Elf: Hahahaha...itu la..apa agaknya org2 ni dok pikir bila buat search ni ye?

JAD: Dia pun bangang kot. Nak carik kawan..:D

Along said...

TOAJ: What do u mean, ada ciri2?