CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Wednesday, August 11, 2010

1st Day of Ramadhan

Puasa tahun ni macam tak best. Sebab pertama, aku period semalam, so sah2 orang dah start puasa, aku still beraya. Raya apa? Hungry ghost kot. Sebab kedua, malam ni team aku ada presentation. Accounts lak tu. Subjek yang paling aku tak paham, dan asyik buat2 paham je time kelas. Sebab ketiga, bibik dah takde. Maleh nak cite lebih panjang hal tu.

Apa2 pun, aku hoping Ramadhan ni akan membuat aku rasa lebih tenang, lebih bersyukur, lebih dekat pada Allah.

Selamat berpuasa kepada semua umat Islam.

Ps: Sekarang aku suka taip entri dalam BM lak. Sori la pada foreign readers aku (sorang je rasanya). Nanti aku speaking balik yer.

1 comments:

Ila said...

Salam Along,

Saya Rozila dari "joy"
terima kasih kerana simpati...ye, masing-masing ada dugaan tersendiri,kan...

salam ramadhan:)