CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Thursday, August 19, 2010

Ni Yang Buat Aku Was2 Nak Hantar Kereta Ke Mekanik Ni

Bangang!!

Yang ko pi bawak kete customer kulu kilir tu sapa suruh?!! Suka2 je ambik kete orang bwk balik rumah. Apa, ko takde kete sendiri ke? Ke saja sebab nak merasa naik kereta "mewah" dengan free?

Dah jadi macam ni, sapa yang susah? Ko ada duit nak bayar balik kat customer tu? Customer tu dah takde kete nak pakai, ko bleh tolong? Ni dah nak raya ni wei...customer tu nak balik kampung naik apa? Unta?!! Bas?!!

Jangan la nak kelentong bagi alasan stereng kete tetiba tak berfungsi. Mesti ko yang bawak macam pelesit, lepas tu terbabas. Tengok condition kereta tu, mesti ko bawak laju punya. Apa ko tak patah riuk lak tulang ko? Setakat luka je...tak puas hati lak aku.

Terima kasih sebab berjaya buat aku bengang time tengah puasa ni. Eeeeee....aku lak tensen lebih2.

1 comments:

J.A.D said...

along, bila mau kasik jawapan pop kuiz ari tu?