CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Thursday, August 12, 2010

Fesyen Muslimah Terbaru Kah?

This was taken during one of our makan2 sessions, the day before puasa. My staff treated the team. I was trying to be very discreet taking the photo. I need to learn from Famil on how to take better candid photos using my handphone.


Wearing headgear + tight shirt +mini skirt + leggings?

Fesyen Muslimah terbaru kah?

Menutup aurat kah itu?

Aku yang tak up-to-date ngan trend sekarang ke?

Ntah la, takmo komen banyak2. Aku dulu pun, time muda mudi, teringin nak pakai skirt2 pendek macam ni tapi dek peha aku gemuk gedabak, lupakan je lah niat tu kan. Bagus gak, kalau tak...aku pakai macam ni, En Rashid kata aku buang tebiat apa!! Silap2 kena ban dari kluar rumah.

3 comments:

Mazru Majid said...

sexy tul tu..menampakkan bentuk body kan..

zaimanik said...

just in time jer comment kau coz pagi ni ada sorang minah ni masuk lift kat Annex 2 ni (aku tak kenak siapa dia)...pakai lebih kurang camtu cuma dia tukar legging ke slack. Tapi baju dia pakai inner ketat yg long sleeves tu (yg kita pakai if kita pakai baju chiffon jarang tu). tapi atas inner tu, dia pakai crochet singlet. and then tudung. ok, dahlah sungguh ketat (aka tak muslimah) + it's not office wear at all!! Kotnya pakai hari Jumaat casual day tu aku fahamlah...semoga di bulan Ramdan ni dia mendapat petunjuk untuk cara berpakaian yg lebih sopan teruatamanya ke ofis

Along said...

Mazru: Itula..tambah lak, baju dia pun agak jarang sket. Ntah la..minah tu mai ngan anak laki semua, maybe laki dia suka dia berpakaian macam tu. Sopan tapi terbuka. Heeee..

Zai: Staf ke? Hmm..ko patut ambik gambar tadi. Aku pun, insya'allah, bulan posa ni nak cuba pakai baju kurung je hari2, even on Friday.