CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Wednesday, April 14, 2010

Perlukah Sampai 20?

Bila lagi nak guna duit rakyat untuk "lawatan sambil belajar" ni kan?!!

ps: Takpe...pikir baik..maybe lawatan itu ditanggung oleh pihak ke3...mana la tau....(yeah, right!)

*click on image for bigger view.

5 comments:

Asz said...

very der x perlu!!! bak kata ko ... maybe ditaja oleh pihak ke3 ... ya rite!!! (nada sinis) ... baik duit tu wat benda lagi berfaedah ... cthnyer bg bantuan pada NGO utk kanak2 istimewa, down syndrome, spastik or mana2 bdan kebajikan ... at least ada kemudahan bantuan utk bantu anak2 ni utk belajar berdikari ... just my 2 cent

theotheraj said...

washington in april. spring sale maaa

Along said...

Asz: Itu la..my opinion also. Dulu pun banyak kes, the wives all accompany the husband tapi pi shopping trip je lebih. Dok dah le 1st class all the way. Aku pun x pernah rasa business class, apa lagi 1st class. Cet!!

TOAJ: Ha'ah...factory outlets pun banyak. Bleh bikin stock corelle agaknya..muahahah..

rose_euforia said...

takkan tak tau...duit shopping pun kena taja tau...ha, rasa rasa macam tak berbaloi je bayo duit income tax kat gomen ni..ntah pi mana duit tu agaknye ye?

Halwafy said...

OMG lama tak tgk muka makcik ni..apasal semacam je..new face for (not so) new position issit??