CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Friday, May 06, 2011

Ye La..Ye La....

.....aku bukak balik blog aku. Dah, jangan marah aku lagi. Joe, sori, takde gambar bogel. Nanti aku carik gambar mana2 playboy bunny letak sini untuk ko. Takpun..ala, ko belek je la majalah2 yang dulu ko dok langgan kat US tu. Muahahahaha.

Tengok, aku tak update pun apa2...hehehe...takde masa la...bz..tengah giller mid terms. Semalam aku ada paper Law...mampos aku nak jawab. Nak sangat open book, open internet kan? Hambik ko..sekali kluar soklan, mamat Law & Order tu pun blum tentu bleh jawab!

Ari Selasa lepas, paper MIS. Itu lagi satu palat. Apa aku baca, takde pun kluar. Cet! Seperti biasa, sessi menggoreng bermula. Dok angkat tangan tanya explanation from lecturer berapa kali dah....sampai prof pun cakap, takde betul or salah...you bagi justification for answer je. Hmm..bleh ke camtu?

Monday depan paper Marketing lak. 14 chapters nak kena baca? Bila nak start tu?!! Uwaaaa....sekali lagi, padan muka aku, sapa soh gatal pi buat MBA.

Pengumuman: Blog ini hanya untuk tatapan mereka yang sudi terima seadanya sahaja. Yang tak sudi, sila jangan tatap. Besar dunia Internet ni, banyak lagi website yang berfaedah untuk dilayari. Sekian.

7 comments:

joe said...

alah.. dulu laki ko jugak yang jadi supplier. Jugz! haha

NORA ANSHAR said...

alah long... confirm 4 flat lagi la...

ummufatihah said...

Salam Along..

Thanks sebab buka blog balik... Saya suka baca entri Along walaupun jarang buat komen.
Untuk yang kesekian kalinya... Best of luck for your MBA journey... :)

Along said...

Joe: Jugz?! Well, can't be true because I'm proof he ain't no Jugz kind of guy. Hahahaha...

Nora: Amin, amin, amin. Kalau 4 flat, aku belanja korang lagi..hehehe..

Ummu: Hehehe...no prob. Thanks for the wishes...wassalam.

J.A.D said...

saya tak mahu komen pasal isi post terbaru ini kecuali paper law susah? mana ada sonang bai tu.. kekekeke...

Huda Ahsin said...

Alhamdulillah... ingat dah tak mau friend-friend lagik! hehehe.. ^_^
Good luck for your exams....

Sal said...

Along....Aku merindui mu....