CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Tuesday, March 15, 2011

Lepas Ni Jangan Ada Yang Mempersoalkan...

..........sapa 1st Lady Malaysia. Dah tertera dalam paper, kita terima je la...

Sekarang kena make sure entourage Cik Puan ambik kisah hal wardrobe dia...kena la as awesome as Michelle Obama. Baru sesuai ngan "title" yang ada...betul tak?

4 comments:

J.A.D said...

i cannot accept. constitutionally its wrong. Convention and norm its also wrong.

i dont mind if you want to represent the country on official business. Fine. Go to election like all the other politicians first. If you get elected, go and represent Malaysia all you want.

Tapi tolong le jgn bazirkan duit rakyat boleh tak? Tu duit ahkak bayat income tax tawww!

nadya.s said...

entah la..

rasanya suram lah future malaysia lepas ni.

Aapitz said...

waahhhhh...

Baru baper penggal jer Najib naik jadi PM...Rosmah sudah dapat title
" First Lady "

Pemerintah paling lama pun...takder plak wife dier dpt title tuh..

Sesungguhnya Rosma mmg the mastermind. Lepas nie aper lagi yang dia nak mintak plak...

Anonymous. said...

i second J.A.D.!