CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Friday, March 11, 2011

Results!!

Alhamdulillah...just checked my 2nd trimester results this morning.

Walllaaaaa!!!

*click for bigger image (cet, macam orang lain heran results aku ni?!)

I sms'ed En Rashid and he replied..."Ok, tomorrow we celebrate, go eat at Saba'".

Cet, balik2 makan nasi arab dia ni. Takde offer pun nak belikan aku apa2. Paling tidak bawak aku berjalan ke Paris. Hehehehe...

9 comments:

Mom-On-The-Loose said...

fuyoooooooo tabik spring ah!!! congratulations along!!! you must be so proud... pat yourself on the back ya??

Nur Izzaty said...

ape ni 4flat? nak jugak! nak switch places bole tak? along tolong sit for my papers next week pleaseeeeeeeeeeeeeee T___T

btw : congratulationssss! hebat tu!

azilahaziz said...

Woahhh 4flat. Pandainyeee! Congratulation.

NORA ANSHAR said...

lepas ni kalau kau bising2 pasal tak leh nak jawab exam, aku malas nak dengar. tak leh jawab dapat gak four flat pfftttt..

Sal said...

Congratulations....
Mesti ada celebration....

Hehehe....

Along said...

MOTL: TQ, tq...dah suruh En Rashid pat kan..tapi ke lain lak dia pi pat? Camne?..heheh

Izzaty: Hehehe..wei, soklan2 doktor ni mana kaklong tau jwb...jamin fail punya! Good luck!!

Azila: Tq dear.

Nora: Hehehe..Dah memang susah la soklan dia, cuma % exam tu kurang la..maybe assignments yg banyak membantu...ala, kot bukan korang nak dengar aku merungut hal exam, sapa lagi..hehehe..

Sal: Dah celebrate..seperti dijangka..makan nasi arab..hahaha.

Huda Ahsin said...

Daassssattt!! Hehehehe...
Tahniah Along... berbaloi segala susah payah dan kegilaannya... Alhamdulillah...

Anonymous said...

walawei..ni bukan tabik spring dah lagi ni..tabik apa pun beta tak tau..betui la..dok kumen tak pandai jawab.. shesssh..hihihi..nway..BIG TAHNIAH!!

-fatim-

Anonymous said...

Tahniah Ina! Pening2 pon skor jugak tu.

-Azhar Melaka-