CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Thursday, March 31, 2011

I Wanna Go!!!

Tadi pi makan Subway ngan En Rashid. Lalu depan kedai muzik, terpampang poster BESARRRRR mamat ni. Terus aku terasa orgasmic!

Oh Em Jiiii!!! Aku memang suka sangat mamat ni. X-bf aku kat sekolah dulu ada belikan aku kaset dia yang Breathless tu. Sampai putus tape tu aku dok dengar lagu2 dia again and again.

Aku cakap kat En Rashid...bawak la aku pi concert mamat ni. Patutkah dia tergelak besar di situ? Apakah tak munasabah permintaan aku ni? Dah la mai bulan May...birthday aku tu. Tak pernah (ye keee??) aku minta hadiah birthday...ni je la request aku. Uhuk...

Tapi aku tau, kalau aku terus desak En Rashid, mesti dia cakap "Tilawah Al Quran yg masuk free takmo pi, ni concert yang beratus hinggit nak pi."

Isy...mau terkedu terus di situ!

4 comments:

joe said...

macam tak percaya je en rashid akan sebut macam tu.

Along said...

Joe: tak percaya ke? Hehehehe..percayalah...

NORA ANSHAR said...

weihh.. bukan kau belanja dia tengok metallica ke dulu. so it's payback time la...

Along said...

Nora: Itu, aku yg dengan rela hati belikan dia tiket Metallica. Tapiiiii...idea ko munasabah jugak. Metallica lagiiiii tak masuk kalau banding ngan Tilawah AlQuran, kan? Hehehe..