CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Thursday, January 15, 2009

Kot Dah Gatal, Ngaku Je La

Ala, meluatnya aku baca kes artis2 ni semua. Nak2 kes artis pompuan sorang ni. Dah le tak glamer, famos sebab kena tangkap basah ngan laki orang. Apa lah. Ake memang takleh accept orang2 macam ni. Dah tu, minah ni bleh masuk TV konon nak mengexplainkan diri. Hoi, hang tu dah buat salah!! Dok je la kat rumah diam2, dok tayang muka lagi apehal. Lepas tu dok masuk TV, cakap x-bini boyfriend hang takmo maafkan hang. What do you expect? Peluk cium tanda terima kasih? X-wife boyfriend hang tu dah le baru je bersalin anak ke3…baru 5 bulan beb. Yang hang dok agung-agungkan boyfriend hang tu konon prihatin la, ambik berat la, gentleman la...wei, FYI, sekarang ni mamat tu blum dapat rasa hasil celah kangkang hang tu, memang la dia layan baik punya. Dah dapat nanti...hah, macam x-wife dia la ni dia buat nanti. Hang tengok la nanti...the world is round, what goes up must come down. Ko tengok je la minah artis yang lagi sorang tu…dulu dia pun ambik laki orang, sekarang ni dok nangis bengkak mata sebab rumahtangga dia pun dah celaru. Dok cakap la orang dok fitnah la, depa happy la…tapi aku rasa la, kalau takde angina, masakan pokok bergoyang, ye tak?

5 comments:

Joe.Jaffar said...

yang hang ghajin pi baca kesah artis sapa sughuh? haha

biasa la tu.. nak publicity, anything goes. aku pernah diberitahu, dari sorang yg dengar dari sorang ustaz yg bisa handle benda2 caught wet nih.. abang polis tu memang takleh nak buat apa la, memang selalu buat hal padahal bini baik gila.. gitulah adanya

Along said...

bukan aku baca...dah kluar kat Tv, kluar kat radio..nak elak pun, terdengar, ternampak la jugak. Then menjadi lak hot topic kat ofis aku ni...eeee...

itula, dah ada bini elok2, anak semua comel2...lagi mau "makan" luar ke? Isy...dasar boya betul la..

NORA ANSHAR said...

yg ko hangin sangat tu awat? mcm joe ckp la, dia nak carik cheap publicity.

pergghhh long... ko memang la ada bakat ganti mat kaypoh.. hehhee..

Along said...

eee..korang ni. Salah faham maksud aku tulih entry ni. Aku nak hentam manusia yg dok main kayu tiga...bukan nak kepoci hal artis. Artis tu aku buat sebagai contoh je.
Elo nora..hang tu yg lagi berbakat dari aku. Aku takde FB, tak tau menahu hal gossip pun...hehehe

Heather said...

Hmmm, I didn't undertand a word you just said. LOL