CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Tuesday, March 02, 2010

Testing My Patience

Aku benci...benci...benci vendor yang aku kena keje ngan untuk PROJECT ni.

Bangang!! Bahlol!! Badigol!!!

Aku buat testing...kalau ko dah tak menepati kemahuan aku, sah2 la aku failkan ko. Ko nak soh aku letak partial pass kenapa?!! Bukan aku tak bagi can untuk ko betulkan.

Lepas tu ko bleh kutuk aku dalam mandrin depan2 aku. Ko ingat aku tak tau ko cakap apa?! Walaupun tak paham, aku tau la wei, bila orang ngutuk aku. Ngan nada ko semua...takpe, aku pun ngutuk ko depan2. Cakap bahasa jawa lagi!!

Tadi siap dia bleh main hempas2 laptop depan aku. Ewah, ewah....aku hempuk muka ko balik kang!! Sah2 aku tanya soklan valid, yang ko terasa kenapa? Sah2 ko nak menipu aku kan...benda tak jalan, ko nak tunjuk yang jalan je. Aku tanya lebih sket, mengelabah. Tak jawab soklan. Aku tanya A, ko jawab Z. Lepas tu kata aku yang tak paham. Ko yang tak reti explain...sah2 requirement aku dah bagi 10 muka pun, ko bleh silap lagi.

Memang la...habis PROJECT ni, aku tak mau tengok muka mamat/minah ni semua!!!! Tolong laaaaa!!!!!!

6 comments:

Salina Ahmad said...

Nampak sgt yg dorang tu tak buat keje....byk2x la bersabo along...

raggedyanne said...

fuyoh, sabar long sabar. meletop karang...

Huda Ahsin said...

sabor Long, sabor... hambik nafas panjang... Istighfar... sabooor...

Asz said...

eh... ada sini gak kwn aku cik sal tuh ... hehehe

anw, bwk byk2 bersabar dear ... susah deal ngan org bongok camtu!!

theotheraj said...

bukan en rashid ke vendor ko?

sah rosak nye later hehehe

Cat said...

yup's guess u right on that..goosshh really hate it to see how they work actually...we try to explain our spec to follow but they seem too damn moron to understand it.....I dont know why TM wana proceed joining this vendor to its mega billion project.. just hope our post not affected if anything happen later..