CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Friday, March 19, 2010

**SCRRREEEEAAAAMMMMM**

Wallawei...Universal Studios in Singapore has opened!! Take a look at what's in store for all us rollercoaster buffs!!Hehehehe, check out the dude up front, 3rd from the left. I'm pretty sure he has s.h.i.t. his pants!! Muahahahaa...

En Rashid, bila mau pigiiiiiii??!!

9 comments:

fizi said...

wah along, beraninyer...i takat tengok aje kut.. :)

Along said...

Fizi: Along memang rollercoaster buff!! Sangat suka, tapi aritu pi Genting, terasa gak tua..hehehhe.

theotheraj said...

jom! aku kalau gi ngan shu, jawabnya naik sorang2 la..

tapi 150+/day off peak, and 160+ peak, dayummmmm

Along said...

TOAJ: Jommmmm!!! Ko pujuk le Shu naik...apa kes, aku peluk En Rashid, ko nak peluk sapa? Muahahahaha...

Yep...tikets quite expensive but hmm...as per my resolution, more money for travelling..other things put on hold.

theotheraj said...

bukan en ayam dok bawah jaga barang ke? hahah

shu dah tak termakan pujuk lepas kena tipu dengan aku and tun masa pegi cedar point ke, kings island kat US dulu hahaha

dillazag said...

Mahu!!!!
Nampak gayanya June vacay ni...
wee hee!!!

Salina Ahmad said...

Wow!!!! mesti best kan...biler ler laki aku nak bawak nie....

NORA ANSHAR said...

aku kena postpone la nampak gayanya. tapi next year, WAJIB!!

baby takde hal. bard boleh jaga dok kat bawah hehehhe...

Aunt Juicebox said...

Some of them just look totally calm! Very funny!