CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Tuesday, January 03, 2012

Berry Berry

Lupakan la dulu hajat nak beli fridge ke, GPS ke…ni ada benda lagi penting aku nak kena spend duit kat ni. Phone aku dah kaput. Tetiba je. Semalam nak balas BBM bos pun tak dapat, fon asyik hang. Bila cabut bateri, masukkan balik, terus takmo on. Sampai la arini..caj pun x guna.


Isy, saja je kan. Aku dok sebut2 nak beli benda lain, benda lain yang buat hal. Aritu dah kena RM200 betulkan sink dapur. Tapi fon ni pun aku dapat free. So aku nak bising bebanyak pun tak guna. Cuma tensen sbb tak dapat nak berBBM or Watsapp ngan sesapa.

Cadang nak pi beli fon baru lepas keje nanti. Bukan takde fon lain kat rumah tu, tapi aku nak BB jugak. Dah addicted to BBM, nak2 lepas aku tukar from postpaid jadi prepaid. Sangat la berkiranya credit aku sekarang ni…hehehe.

Adik aku mesti bising soh aku beli iPhone. Isy…takpela..keeee..nak terus beli Galaxy Note? Aik..dah dilemma plak..

3 comments:

Yazmin said...

That explains why I was talking to myself!! I thought you no fwen me anymore :'(

Get it fixed, pronto! I need to bug you!!

Anonymous said...

iphone4s woman! bukan sajer wassap, line pun ada (more emoticons to play with). then can do icloud with the ipad. shesh

Along said...

Yazmin: I bought a new one!! You may bug me now....

Angah: Kedai tu no iPhone 4S...only Maxis and Digi selling. Plus me no likey using touchscreen..iCloud? I no need...