CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Thursday, September 29, 2011

Bukan..Bukan..

Bukan sebab semua cadangan hal birthday party tu. Isy..itu Along nak ucap terima kasih la sebab sudi bagi idea. Sampai Dina pun dah tak tau nak pilih mana satu. Hehehehe...

Hal benda lain...takyah nak explain di sini la..simpan je dalam hati...

Thanks again ya to all that gave their ideas for the birthday party. Kalau menjadi (besar betul kalau dia...huhuhu), nanti Along akan update di sini.

2 comments:

ummufatihah said...

Assalamualaikum Along,

Lega akhirnya sebab Along dah sound okay... Stay cool ya Along... And good luck for the birthday plan... :)

Anonymous said...

Along, apa pun terjadi jangan sampai stop tulis blog ni tau --silent reader