CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Monday, September 19, 2011

Last Weekend...

Harini berjaya bangun untuk sahur. Wuuhuu!! Walaupun badan letih sebab aktiviti hujung minggu still ada kesan, tapi digagahkan jugak. Lama aku dok tenung benda dalam food cabinet, last2 capai roti ngan jem jugak. Pelahap 3 keping. Tambah ngan secawan milo, harap2 dapat la bertahan sampai maghrib. Disebabkan hati sukaria sebab berjaya sahur, maka aku pun terus la mandi dan solat subuh dengan niat nak terus pi keje pepagi buta.
Memang pepagi buta aku sampai kat office, takde manusia lagi. Sebab arini aku ada kelas, jadi aku ngan En Rashid naik kete asing2. Aku dah sampai parking, dpt WhatsApp dari En Rashid…paskad dia tertinggal dalam kete aku. Eke ele..terpaksa la aku jadi mak tonggok kejap kat tempat parking, nak tunggu mamat ni sampai. Sib baik kejap je. En Rashid cuba menjadi suami mithali dengan mengajak aku pi breakfast. Malangnya, itu hanya menyerlahkan ketidakprihatinan dia kerana dah 10 kali aku bagitau dia aku posa arini. Yishhh!!
Last weekend, we all went back to my in laws. En Rashid’s cousin was getting married. Ni cousin yang ke126 agaknya. Manjang ada cousin dia yang kawin. Anyway, since Friday was also a holiday (Happy Malaysia Day everyone!), we first went to visit my parents to see my dad who had just had a hernia operation. Ouch!! Good to announce that he’s doing better though slightly sore.
Pi wedding pening kepala aku. Ari Sabtu pi ikut rombongan bertandang kat Merlimau. Cuaca..pergh, bahang!! Aku yang dah punya lama tak migraine terus migraine. Sib baik En Rashid prihatin, pi kedai belikan Actifast untuk aku.
On Sunday was the wedding on our side plak. Pi makan je, then terus cabut balik Bangi. On the way, we saw 6 accidents. Dasat!! Semua accident bangsa 4-5 kereta sekali involved. Agak merangkak sket la nak balik tu, so we stopped at Seremban R&R for prayers. Sampai rumah, sambung tido kejap then pi Econsave beli groceries. 

0 comments: