CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Friday, April 22, 2011

Kita Bakor Je!!

Bleh tak aku nak bakar manusia2 ni? Marah betul aku baca artikel2 ni kat Metro hari ni.

Budak 19 bulan ko nak carik gaduh?! Apa, ko sedih sebab punai budak tu lagi panjang dari ko ke? Sadis betul orang macam ni, camne la bleh jadi tak berhati perut langsung. What I wish for is 10 minutes alone in a room with this guy. Give me some boiling hot water, a baseball bat and stacks of needles and I’ll teach him a lesson he won’t soon forget.

Ni lagi satu kes laki tak guna. Dah la ko biarkan bini ko beranak sorang2 kat kampong. Ko langsung tak datang jenguk anak2 ko. Lepas tu, ko bleh pi kawin ngan minah lain! And then marah2 bini ko sebab tunjuk muka ko yang tak guna tu kat suratkhabar?? And ugut nak cerai!! Helloooooo…useless S.O.B!! Kenapa la ko idup lagi? Ko tak kesisan ke ngan anak2 ko? Ko tak kesian ke ngan bini ko yang terpaksa minta simpati keluarga dan orang ramai?

5 comments:

Sal said...

Bak kata org Melaka..."Laha**t punyer jantan! Jgn lupa ajak aku skali bila nak "ganyang" jantan tak guna tuu...aku nak bawak sekampung...

Nie ler skrg manusia nie tak leh nak fikir. Bila kurang iman..ini
lah jadiknyer...

Jaja® said...

kan???

kecik2 tanak mampos, dah besar nyusahkan orang!

NORA ANSHAR said...

eh... apahal ko baca metro?

theotheraj said...

aku pun terpikir the same thing masa noresh.

apa kes beli metro??

Along said...

Sal: Jom, kita bakar je!!

Jaja: Memang...sedih betul ada manusia macam ni. Semoga anak2 kita x membesar jadi manusia x berguna macam ni...minta jauh!!

Noresh & TOAJ: Baca online la!! Kat ebrowse..aku ada account situ...semua suratkhabar aku layan...tinggal paper tamil je dek tak paham. Heee..