CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Friday, June 24, 2005

The Best News This Week



Just look at that face. Doesn’t he look cute? Don’t you just want to pinch those chubby cheeks? Hold, caress and kiss his sweet smelling hair forever?

No wonder he was stolen from the hospital just 6 hours after he was born. A nationwide search took place to find him. After 24 hours, the chances looked slim. Pictures of the parents crying on each others’ shoulders graced the front pages of every major newspaper.

That night, every parent held their children a little closer.

But today is a happy day. The authorities, based on some tips from the public, have found him, and according to reports, he's doing ok.

The parents are jubilant. So is every other parent in Malaysia.

With so much bad news going around, I just had to share this good one with everyone.

Have a great weekend, everyone.

13 comments:

AzaLea said...

He's such a darling :) Luckily he's doing ok. He had some breathing problems earlier kan?

Heard the nurse was in a "meroyan" state after several failed pregnancy attemps.The fact that she is on 25 years old, there's plenty of time to try again.

I know i am trying my best :)

azrin said...

eh eh, boleh try try pulak...
haii kesian mereka yg tak buleh try-try sejak dulu ni =((

Along said...

azalea: yes, they said he had respitory problems, that's why the parents were so worried. But Alhamdulillah, everything dah OK.

The nurse that took him...well, I sincerely hope she gets help.

Azalea, keep on trying. It's totally worth it.

Azrin: Wei, you wanna try, you gotta find the right gal first!! Need help in that department?!! :D

azrin said...

Along, kecik tapak tangan ... =)

eh, nak tanya sikit, cik azalea ni dulu ada ngaji di MSM Cheras ke? Tangan dah baik?

AzaLea said...

azrin : tadela, i dulu ngaji kat Kolej Mara Seremban before gi UKM.The name rings a bell ker?

azrin said...

Azalea, ha'ah, bunyi loceng "ting tong" tuu =) Pastu muka dia pun mcm ur blogspot profil tu. Sedangkan pelanduk dua serupa kan...

Along said...

ehem...elo, azrin, mengayat nampak? Sedor sket...sedari azalea tu dah kawin. :D

Nevermind my friend, lots more fishes in the sea for you. Hehehehe..

azrin said...

eh eh, mengayat ke tu? =)
Ayat saya memang senentiasa tersusun indah =))

Camnapun tau yg cik azalea tu dah kawen. Dok relin gak kat blog dia tu. Maih nak add naa ;-)

AzaLea said...

Azrin: Hahahahah...u're cute. Kalau muka i macam natalie portman tu hah, takde la masa nak blogging :)
Nice knowing you anyway, I add your blog too, ok aa?

Along : Let's find him a suitable fish, shall we ;) ?

azrin said...

YEEEE!!! I'm cute!! =)

Silalah add my blog tu yaa cik Azalea. ;-) Kalau tak berapa paham tu, ada link bagi lebih faham di sebelah kanannya.

errmmm... saya suka ikan pari (sebab bunyi mcm omperancis sebut "Paris"). Ada tak? ;-) Dan tak suka ikan yg jendol yg kale merah tompok² tu. Mana taknya, dah laa huduh, mahal plak tu =)) kekeke...

Utk pengetahuan cik adik dan cik kak long sekalian, saya akan berada di tanah air 26/07 - 09/09 ni. Jemputlah saya kerumah yee. ;-)

AzaLea said...

Azrin: Your blog mmg skali tgk tak paham :). Nasib baik ada link.

Jemputla saya ke rumah? Hehe..boleh pulak mcm tu?
I tot you're going to say, jemputla ke rumah saya...
Ok la En. Azrin, Jemputla ke
rumah, boleh ajar saya French :D

Ikan Lindsay "Lohan" tu cantik wat..very unique. "Le Pari" buat bakar sedap la..nyumm nyumm.

Along: agak2x ikan apa yg sesuai utk dia? I suggest ikan mas..nak tak..eheh , eh sorry amik your blog space laks...

Along said...

hahahah...u guys ni...azalea, takpe, nak membebel kat sini, silakan..takde salahnya..

itulah, rasanya azrin ni sesuai ngan ikan mas jer..lebih dari tu, nanti kena queen control..:D

azrin said...

haiiihhh... terkenang beberapa tahun dahulu takala saya membela dua ekor ikan mas.

Cukup 8 bulan lepas tu, Innalillah... Lebih menyedihkan kali, mereka mati sebab bunuh diri!! Satu loncat keluar, satu biar ditindih dek batu. =)) errmmmm... nanti tunjukkanlah ye cik ikan² emas tu yee? ;-)