CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Monday, November 15, 2010

Fast & Furious Aftermath

So we went to see the car this morning to sign off some forms.


The car was in a sad condition.


Uwaaa!!!! Itula...tak habis belajar ngan Farid Kamil, gatal nak buat KL drift. Kan dah terbabas baik punya masuk ditch. Ni mesti lama ni nak tunggu kete siap..uwaaa...patah la kaki gua. Camne nak pi school ni?

12 comments:

ummufatihah said...

Salam Along..

Memang boleh tahan jugak ilmu drift ALong nih... Saya rasa Farid Kamil lepas nih carik Along jadi heroin citer dia...

Sabar ye Along...Insya'Allah, Allah sayang hambaNya yang bersabar bila diuji... :)

theotheraj said...

dasat sungguh kau.

actually, what happened sebenornye ni?

ko tertido ehhhhhh heheh

_zehan_ said...

Farid Kamil nak ditirunyer... boleh tak cita2 tuh tak tinggi sgt... hua hua hua... Apa punye hantu laaa yg ada kat jln tuh pada mlm kejadian, sampai boleh tersenget tayar ko mcm tuh... ish ish ish...

Along said...

Ummu: Muahaaha..kalau Farid Kamil carik, blum tentu Along accept. Kita kena aim high. Hehehe..

TOAJ: Aku memang dasat. Bukan ko x tau. Actually aku pun x tau apa jadi...bukan tido!! Terbabas x semena2...bleh?

Zehan: Tinggi sngt ke cite2 aku nak jadi macam Farid Kamil? Alaaaa...hantu? Isy...takde plak apa2 melintang depan aku time accident...uwaaaaa...ko jgn bagi aku tambah cuak lak!

sity29 said...

mak aiii alonggg
sampai camtu??
my husband penah gak tetiba je kereta nya buat spinning gasing.. his friend kat sebelah dah siap mengucap dah...
sib baik takde kereta lain on the road malam tu..
and a few minutes after the car turned.. a bigggggggg lorry passed by.. a month after we sold the car.. huhu...

Aapitz said...

Mak datokk.. teruk jugak keter..sib baik along tak aper2...

Cam ner leh jadi cam nie..? Skidded ker jalan licin smalam...?

Along said...

Sity: Huhuhu...itu la, agak dasat jugak "hasil" drifting Along. Nak jual kete...sayangnya! Tengok la camne after dah repair nanti...

Apit: Combination of factors...badan penat..jalan licin..banyak batu..hujan..ntah, dah nasib. Lepas ni kena bwk kete macam nenek je la...slooowwwww.

Cat said...

ohhh poor lil car....Alhamdulillah u still safe one piece babe.... ada hikmah di balik kejadian.. lesson learn....

theotheraj said...

myvi sucks! bad quality! bad handling!

hahaha

heh sah2 handling out kalau dah patah tyre arm tu. can repair but the drive won't be the same. baik ko mintak farid kamil tolong drive ko pi kelas.

Huda Ahsin said...

Pernah jugak kereta terpusing tak semena-mena. Bawak Kembara masa tu, tengah slow-slow beransur masa lampu hijau. Tak hujan, tak hapa pun... tetiba aje dah melintang kat depan kereta lane sebelah...

Sungguh pun slow, terangkat jugak bonet Kancil tu. Kemek jugak pintu kereta...

Benda-benda ni memang boleh berlaku, hanya boleh bersyukur tak jadi apa-apa yang lebih teruk...

Sabarlah ya

raggedyanne said...

along, just read ur posts abt the accident. Thank goodness you're OK, woman!

Little Mama™ said...

along, dasatnya buat drift, kereta rosak takpe asal along selamat.