CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Tuesday, October 12, 2010

Bengang!!

Aku tengah sangat bengang dengan sorang budak group OB aku ni. Come on la, dah spend satu hari diskus benda ni Ahad aritu...part ko pun sikit je...sampai sekarang ko tak bagi lagi kat aku untuk compile.

Dah kul berapa dah ni?!! Esok aku keje tau tak...mana sempat aku nak edit ayat2 ko yang tunggang langgang tu nanti!!

Mamat ni dah la tak keje, bujang...apa yang ko sibuk sangat sampai takleh siapkan part ko untuk assignment ni? Aku dah sampai tido kul 2-3 pagi buat assigment ni, tau tak.

Ko ada masalah personal kah? Kucing ko pun ada masalah kah? Masalah gf kah? Cite sket ngan aku, apa yang urgent sangat sampai ko takleh siapkan part ko.

Seriously la...ni last time aku buat group ngan bebudak baru grad ni. Sorry to say la...tapi kalau niat ko nak bergroup ngan aku sebab ko harapkan aku nak buat semua keje...ko bleh cium bontot aku dulu!! Next sem ko jangan harap nak satu group ngan aku. Itu pun unless prof yang sedia assignkan group. Itu pun, aku akan personally pi jumpa prof tu minta tukar group. Lantak la...

Yang aku ni pun...apasal menjadi doormat?! Masalahnya, aku ni ambik MBA ni secara serious. Ye ah..satu kelas tu RM1500 ko!! Bukan murah. Takde ke terasa nakkan value education tu at the end of the day? And also, benda ni kan semua bleh apply dalam everyday life ko later on. Belajar betul2 la wei.

Tak tau la kalau ko niat memang nakkan scroll tu je.

Editted: Ok, aku kena admit. Mamat tu dah hantar part dia..and actually it was very nicely done. Ayat lengkap and English pun power. Tapi korang tengok la kul berapa dia hantar part dia..kul 2 pagi!! Uwwaaaa...ni dah kul 3am, baru habis edit semua benda. Slides tak bikin lagi..uwaaaa...sib baik la ni final presentation utk sem ni. Kalau ada lagi, aku nangis dalam stor je la.

3 comments:

Sal said...

adoi...aku pun sakit hati dgr camnie...takpe Long...sabar....

Ini sume...DUGAAN..

nadya.s said...

next time, along kidnap kucing dia and held as hostage and the ransom kena hantar asignment before kul brapa sekian2..hahaha!!

Along said...

Sal: Memang tengah bersabar...takpe, aku follow filosofi...lagi banyak keje aku buat, lagi banyak ilmu aku dapat...heee

Nad: Hahahaha..what a great idea!! Mesti siap keje cepat...