CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Wednesday, August 03, 2011

Sakit Tekak!

Masa kat China, sihat giller. Balik je, terus sakit tekak, perit giller sampai nak telan air liur pun pedih. Pi jumpa doctor, dia bagi ubat hisap, tapi makan time malam je. Sayang la nak tinggal puasa sebab tekak ni je. Lagipun tekak tengah tak best, bukan bleh makan hebat2 pun.

Letih sebenarnya pi outstation ni. Semalam aku MC sebab dah tak mampu nak paksa diri nak pi kerje. Last2 aku bantai qada' tido sampai kul 12. Kepala berdenyut, terasa denyut dia sampai ke tekak. Bleh ke? Parah betul. Ntah apa pekenan orang China tu dah kena kat aku. Yang tak bestnya, dah 2 malam aku tertinggal terawih. Dapat pi malam pertama tu je. Isy, malam ni kena usaha pi. Sian, Kaklong ngan Kakngah dah excited nak pi masjid.

Arini dah ok sket, cuma tekak still perit. Cakap pun takleh paksa2...so main bisik2 je. Boring betul, dah la ada meeting. Jarang aku diam je time meeting. Ada aku dok belakang main soduko kat handphone je kang.

1 comments:

Sal said...

Along, aku hari tu pun sakit tekak jugak. Nak telan sakit giler. Aku bertahan about a week....gie beli ubat jer...at last tak tahan jugak. Gie jumpe doc, ambil antibiotik...baru lega....