CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Thursday, May 24, 2012

Bebudak Sekarang Ni...

Yer, yer...post pasal Jepun tengah karang lagi ni. Sabar, sabar...akan ku tayangkan gambar bersama orang Sumo tak lama lagi. Hehehee..

Ni nak share something I got in my email from one of my classmates. Lawak giller. Hai..bebduak sekarang ni...pandai melampau!!

Bagus..kecik2 dah tau konsep meminjam dan akibatnya. Cuma yang aku tak paham, pinjam RM3...tapi collateral sampai kena bagi kasut. Ada ke kasut berharga RM3?! Yang tukang bagi pinjam ada harapan nak jadi Ah Long in the future. Huhuhu...
Hmm..ni kes terlalu logik la plak pemikiran budak ni. Taking the saying "Out of sight, out of mind" literally. Bijaknya nyamuk2 area dia ni...bleh target rumah mana ada orang based on kasut kat luar rumah. Hahahahaa...
Awak, awak...awak sayang kita tak awak? Kita sayang awak tau..sayang sangat2!
Errr...sib baik la dulu masa aku sekolah takde kes2 gedik camni...tulis surat2 "cinta" pada lelaki...tolong la, please say I was not like this...takde kot...time sekolah takde sapa pandang pun kat aku...huhuhu..
Kalau aku jadi cikgu tengah tandakan kertas exam ni, mesti aku tersedak 10 kali baca jawapan ni. Hahahaha...tapi takleh nak salahkan anak murid, kira munasabah gak jawapan dia. Menunjukkan dia prihatin terhadap bil2 yang ayah dia terpaksa bayar tiap2 bulan..
Ni kes lurus bendul ke bangap ke, dua2 bleh la. Lawak tahap gaban betul la. Ni mesti tak pernah pay attention dalam kelas...tak pun tak paham apa soalan ni mau. Hai...sabar je la jadi cikgu matematik dia ni.


2 comments:

Huda Ahsin said...

Pening kepala cikgu nak menanda...

Satu perenggan entry Jepun dah boleh terasa ke"best"an jenjalan kat Jepun. Ni mesti beribu gambornya nih...

Sal said...

Kahkahkahkah! Aku takleh tahan baca yg no. 1, 3 & 4...kuhkuhkuh!Budak-budak zaman sekarang dasat betul lah.