CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Lilypie - Fourth Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Lilypie - Kids Birthday

Monday, March 27, 2006

What Happened During the Weekend

The House is finally complete. No more major renovation, except for the built-in closets. Saturday was spent cleaning the entire house and garden. Well, I didn’t participate as I was the official babysitter but everyone else did. Even Dania. Pictures coming soon.

Sunday, I took my mom to see M! The Opera at Istana Budaya. Review coming soon.

Sorry I can’t update more but I’ve just come out from two concurrent meetings and I’m high on caffeine and kuih cokodok. Bananas make me bananas.

5 comments:

Syikin said...

sorry along, saya ketinggalan ketapi kot, along tinggal ngan parent ke?

cepat update along, tak sabar nak baca dua tiga citer ni..:)

Along said...

Syikin: Actually my house ngan my parents house dekat je. Kitaorg dok Puchong, depa dok Subang. Now moving to Shah Alam. Tu yg selalu pi menempel kat rumah my parents. :D

Insya'allah, updates will come soon. Tak sempat time keje, balik rumah after the kids dah tido.

lin said...

long..post la gambar..sure lawa rumah baru parents kau...(terasa macam nak pindah rumah gak...sebab lama ngat nak sampai office .. letih duk dlm keta dlm jam)

Along said...

Lin: Nanti ye lin. Pictures coming soon. Haritu tak sempat nak ambik gambar banyak sangat sebab tengah sibuk mencuci.
Hang kan baru je pindah rumah, dah nak pindah lagi ke? Rumah hang yg ni pun aku blum jejak lagik...hehehehe. Takpe ah lin, ko kan rajin masuk contest, mana tau rezeki ko ada menang rumah lak lepas ni.

lin said...

mintak2 masin la mulut kau...tak menang rumah..menang keta lagi sebijik pun jadik la..hihi..
mai la rumah aku bila2 senang..